Urfa'da AK Parti'ye geçen isimlere rozetlerini Bekir Bozdağ taktı!;

Urfa'da AK Parti'ye geçen isimlere rozetlerini Bekir Bozdağ taktı!

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da HEDEP ve DEVA Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan iki isme rozetlerini taktı. Vekil Bozdağ "31 Mart'ta AK Parti'nin Şanlıurfa'daki zaferini kutlamak nasip olacak inşallah" dedi....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa bugün TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ı ağırlıyor.

Vekil Bozdağ beraberinde diğer AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile kente çıkarma yaptı. Vekil Bozdağ ve beraberindeki heyet AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, bazı STK temsilcileri ve parti teşkilatı tarafından GAP Havalimanı'nda karşılandı.

AK Parti heyeti ilk olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın ailesini ziyaret etti.  Heyet, şehit ailesinin ziyaretinden sonra teşkilat ile bir istişare toplantısı da düzenledi. Toplantı Haliliye İlçe teşkilatının katılımıyla gerçekleşti. 

Vekil Bozdağ ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı ise Şanlıurfa Ticaret Borsası oldu. Ziyarette , Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak da yer aldı ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’yı ziyaret edilip yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

VEKİL BOZDAĞ: URFALI HEMŞEHRİLERİMİZ İLE YİNE BAŞARACAĞIZ

AK Parti İl Başkanlığı'nda ise katılım programı vardı. Vekil Bozdağ ve beraberindeki heyet buradaki programa katıldı. Vekil Bozdağ burada yaptığı konuşmada yerel seçimlerde AK Parti'nin Şanlıurfa'dan zaferle çıkacağını belirterek “Büyük başarının sırrı millet ile el ele kol kola yürümektir. 31 Mart seçimlerin milletin sesine kulak veren bir AK Parti olacaktır. Şanlıurfa'da aynı şey olacaktır. Şanlıurfalı vatandaşlar cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Yine yerel seçimlerde O'nu yalnız bırakmayacaktır. Urfalı hemşehrilerimiz ile yine başaracağız. AK Parti'nin kapıları herkese açıktır. Şanlıurfa'nın her bir evladı bizim evladımızır. Her geçen gün büyüyen Şanlıurfa AK Parti olarak yola devam edecek. Allah inşallah 31 Mart'ta AK Parti'nin Şanlıurfa'daki zaferini kutlamayı nasip eder” dedi.

Konuşmanın ardından partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katılan Eski Yaylak Belediye Başkanı ve önceki dönem HDP Bozova Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Acıoğlu ve HEDEP Bozova Belediye Meclis Üyesi Ahmet Pişkin'e rozetleri takıldı. İki isme rozetlerini Vekil Bozdağ taktı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum