Urfa’da ''Peygamberimiz ve Gençlik'' konulu panel düzenlendi;

Urfa’da ''Peygamberimiz ve Gençlik'' konulu panel düzenlendi

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) şubesi iş birliği ile Birecik İlçesine düzenlenen ziyaretler kapsamında çeşitli programlar düzenlendi....

Gerçekleşen ziyarette İl Müftü Yardımcıları Zeynep Kaya Demirtaş, Dr. Abdülhamit Turgut ile KAGEM sorumlusu Hatice Öztürk hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında okulları ziyaret eden, Müftü Yardımcıları Zeynep Kaya Demirtaş ile Dr. Abdlhamit Turgut, öğrencilerle sohbet ederek, nasihatlerde bulundu.

Programlar kapsamında Birecik Ortaokulunda ''Peygamberimiz ve Gençlik'' konulu panel düzenlendi. Panele Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, KAGEM sorumlusu Hatice Öztürk ile Karaköprü İlçe Müftülüğü Vaizi Esma Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

Panelde konuşan Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Peygamberimizin hayatı bizlere rehber oldu. Yetiştirdiği sahabeler sayesinde dünyanın bir çok yerinde İslam dinimiz yayıldı. Bunu peygamberimizin güzel ahlakı ve gençleri yetiştirmesiyle oldu. Bununla birlikte öncü sahabelerin hayatları da bizlere çok güzel örnek oldu. Onun için gençlerimizi en güzel şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Gün boyu devam eden panel, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

                    

                                                                                     

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum