Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya: Tüm sözlerimiz hizmette;

Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya: Tüm sözlerimiz hizmette

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, seçim öncesi “Akçakale’nin gelecek yüzyılını şekillendireceğiz” diyerek verdiği sözlerin arkasında durduğunu söyledi. Yalçınkaya “Ne söz verdiysek yerine getirmek için gece gündüz çabaladık. Tüm sözlerimiz hizmette” dedi....

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, seçimde taahhüt ettiği tüm hizmetleri tek tek hayat geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

2019’da girdiği seçim yarışından zaferle ayrılan Başkan Yalçınkaya; altyapıdan üst yapıya, eğitimden spora, ekonomiden kültür faaliyetlerine kadar bir çok alanda hizmet sözü verdi. Göreve başlar başlamaz da vaatlerini yerine getirmeye başladı. Kırsal dahil ilçenin tüm ulaşım ağı yeni baştan yenilendi. Parke taşı döşeme, asfalt serimi, kaldırım çalışmaları yapıldı. İlçeye ilk prestij caddesi kazandırıldı. Şehrin girişi modern bir hale büründü. İlk düğün salonu, ilk mesire alanı,  ilk TOKİ evleri, doğalgaz ve içme suyu projeleri Başkan Yalçınkaya’nın öncülüğünde hizmete sunuldu. İlçenin yaşam kalitesini yükselten hizmet bunlarla da sınırlı kalmadı. İlçenin istihdamını güçlendirmek için 4 adet fabrika ilçeye kazandırıldı. Spora tam destek verildi. Tribün ve saha yenilendi. Gençler için yüzme havuzu yapıldı. İlçenin dört bir yanına parklar inşa edildi. İlk sinema da Başkan Yalçınkaya sayesinde kente kazandırıldı. Kırsalda taziye evlerinin bakım ve onarımları da ihmal edilmedi. Eğitime de destek aralıksız sürdü. Gençlik merkezi açıldı, kütüphane kuruldu. Öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlandı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: SAYISIZ KALICI ESERLER KAZANDIRDIK

Dönemin şartlarına göre en güzel ve en iyi eserleri kente kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Yalçınkaya “Akçakale’mize ne söz verdiysek yerine getirmek için gece gündüz çabaladık. Sözümüzün arkasında durduk. İlçemize sayısız kalıcı eser kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın da teveccühü ile ilçemize hizmet etmeye, kalıcı yatırımlar yapmaya, çocuklara daha güzel bir şehir emanet etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum