Vali Ayhan, Karaköprü Belediyesi’nin projelerini dinledi;

Vali Ayhan, Karaköprü Belediyesi’nin projelerini dinledi

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe gezileri kapsamında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret etti. Başkan Baydilli, Vali Ayhan’ı makamında ağırlarken, belediye meclis üyelerinin katılımıyla ilçede gerçekleştirilen projeler ve çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Baydilli, Vali Ayhan’ın ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını ifade ederken, “Sayın Valimiz Şanlıurfa’ya geldiği günden beri şehri tanımak, bilmek için durmadan çalışıyor. Bugün de kendisini ilçemizde ağırladık ve çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Daha sonra ilçemize kazandırdığımız bilim merkezi, kültür merkezi, müzeler gibi projelerimizi birlikte ziyaret ettik. Sayın Valimiz gerçekten Şanlıurfa’ya bir şeyler katmak, hizmet etmek için uğraşıyor. İnşallah hep birlikte şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da ev sahipliklerinden dolayı Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken, Karaköprü’de güzel çalışmalara ve projelere imza atıldığını dile getirdi.

Vali Ayhan, “Karaköprü, Şanlıurfa’nın modern, gelişen ve güzide bir ilçesidir. Burada artan nüfusla birlikte güzel çalışmalara imza atılmış. İnşallah burada vatandaşlarımız için daha güzel hizmetlere imza atılacaktır” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Vali Salih Ayhan’a ilçede yapılan projeleri gezdirirken, daha sonra kırsal mahalle ziyareti gerçekleştirildi. 

BİHA




Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum