Karaköprü Belediyespor sezonu açtı;

Karaköprü Belediyespor sezonu açtı

Karbel Karaköprü Belediyespor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular aerobik ve dayanıklılık koşusu çalışmaları gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Besim Durmuş, ilk antrenmanla çalışmalara start verdiklerini belirterek iyi bir sezon geçirmek için sıkı çalışma temposu içerisinde olacaklarını ifade etti.

Teknik Direktör Durmuş, "Yeni sezon Türk futboluna, Karaköprü Belediyespor’umuza ve Şanlıurfaspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sezon Şanlıurfa’nın iki güzide kulübü istedikleri başarıyı yakalayıp üst turlara çıkar. Biz bu sene iyi bir kadro yapılanmasına gittiğimize inanıyoruz" dedi.

Takıma yeni isimlerin katıldığını vurgulayan Durmuş, "Geçen sezondan kadroda kalan arkadaşlarımız da oldu.  İnşallah iyi bir kamp dönemi geçirip lige iyi bir şekilde başlayacağız, sonrasında da hedefimiz bir üst lige çıkarak bu şehre gururu yaşatmaktır" diye konuştu.

Takım kaptanı Fevzi Özkan ise yeni sezonda daha büyük hedefleri olacağına değinerek, "Bu camianın artık şampiyonluk yaşayarak üst liglere çıkması gerekiyor. Bu kulüp gerçekten bunu hak ediyor ve biz de bunu sağlamak için takım olarak mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Antrenmanı Karbel Karaköprü Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum