Şanlıurfa'da madde bağımlılığı ile mücadelede farkındalık artıyor;

Şanlıurfa'da madde bağımlılığı ile mücadelede farkındalık artıyor

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında farkındalık yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son 3 aylık dönemde 426 etkinlik gerçekleştirilirken, 24 bin 937 katılımcıya ulaşıldı....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında farkındalık yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son 3 aylık dönemde, "en iyi narkotik polisi: anne" etkinlikleri kapsamında 156 etkinlikte 2 bin 922 anne ve anne adayına, "narko-rehber" etkinlikleri kapsamında 216 etkinlikte 8 bin 514 vatandaşa, "narko-nokta" etkinlikleri kapsamında 29 etkinlikte 9 bin 450 vatandaşa, "narko-gençlik" etkinlikleri kapsamında ise 25 etkinlikte 4 bin 51 üniversite öğrencisine bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Bu kapsamda toplamda 426 etkinlikte 24 bin 937 katılımcıya ulaşıldı.

Etkinlikler kapsamında, madde bağımlılığının zararları, madde bağımlılığından korunma yolları ve erken müdahalenin önemi gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum