Şanlıurfa’da 114 motosiklet trafikten men edildi;

Şanlıurfa’da 114 motosiklet trafikten men edildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, motosiklet ve mobilet gibi araçların karıştığı kazaların sayısının yüksek olduğunu belirterek, trafik denetimlerinin artırıldığını söyledi. Dün kent genelinde yapılan uygulamada, 2bin 176 motosiklet denetlendi, 935 motosiklete ceza uygulanırken, 114 motosiklet trafikten men edildi....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, motosiklet ve mobilet gibi araçların karıştığı kazaların sayısının yüksek olduğunu belirterek, trafik denetimlerinin artırıldığını söyledi.

Şıldak, yaptığı açıklamada, "Motosiklet ve mobilet gibi araçların karıştığı kaza sayıları çok yüksek. Bu araçların denetimi konusunda il genelinde bütün trafik birimlerimiz her gün sahada. Dün yapılan çalışmada; 2.176 motosiklet denetlenmiş, 935 motosiklete ceza uygulanmış, 114 motosiklet trafikten men edilmiştir." dedi.

Trafik kurallarına uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerin artırılacağını vurgulayan Şıldak, "Trafik kurallarına uymayan, plakasız, sürücü belgesiz, kask kullanmadan, hız sınırını aşan, kapasite üstü binilen, aşırı gürültü yayan motosikletlerin trafik düzenini bozmasına ve can güvenliğini tehdit etmesine izin vermiyoruz." diye konuştu.

Motosiklet sürücülerine yönelik denetimler devam edecek.

 BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum