Muhtar adayı ramazan Hord :hizmet için geliyor;

Muhtar adayı ramazan Hord :hizmet için geliyor

Yerel seçimler öncesi, muhtarlık için adaylıklar açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Eyyüpnebi Mahalle Muhtarlığı İçin Ramazan Hord adaylığını açıkladı....

Muhtar Adayı Ramazan Hord; Eyyüpnebi Mahallesi'nin  sahipsizliğini bitirmek için aday olduğunu söyleyerek, seçilmesi halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Mahallemizin sahipsizliğini bitirebilmek, mahalle sakinlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Her zaman yanınızda, içinizden bir evladınız bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarını bilerek ve bunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım. Allah’ın izni sizlerin oylarıyla seçilip muhtar olursam artık Eyyüpnebi Mahallesi sahipsiz kalmayacak tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

HORD: “MAHALLE SAKİNİMİZİ MUHTARLIKTA GÜLER YÜZLE KARŞILAYIP TÜM SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Ramazan Hord; Seçilmesi halinde mahallede oturan vatandaşlar ile istişarelerde bulunarak, ortak şekilde hareket edileceğini vurguladı. Hord, “Muhtarlığı kazandıktan sonra siz değerli mahalle sakinlerimiz ile iç içe olup tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Mahalle halkımız artık su patlakları, yol bozukluklarını dert etmeyecek muhtarlık hattımıza derhal ulaşıp çözüm isteyebilecektir. Her mahalle sakinimizi muhtarlıkta güler yüzle karşılayıp tüm sorunlara çözümler üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımız bizlere oy verdiği için pişman olmayacak aksine memnuniyet duyacaktır” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum