Süleymanşah Gençlik Merkezi  ilgi odağı oldu;

Süleymanşah Gençlik Merkezi ilgi odağı oldu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirdiği ve yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Süleymanşah Gençlik Merkezi, teknoloji atölyeleri, uzay gözlem evi ve birbirinden özel ayrıntılarıyla tüm Şanlıurfa’nın ilgi odağı haline geldi....

Türkiye’nin en genç ilçesi Eyyübiye’de, gençlerin ve çocukların her alanda eğitimine hizmet etmek üzere tasarlanan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde, gençler üniversite sınavlarına hazırlanmaya devam ederken, teknoloji atölyeleri ve uzay gözlem evi de tüm şehrin çocuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Mehmet Kuş’un, şehrin tüm çocuklarının ve gençlerinin burayı görmesi ve deneyimlemesi için yaptığı çağrının ardından hemen hemen hergün farklı bir okuldan misafirlerini ağırlayan Süleymanşah Gençlik Merkezi, bu kez de Zübeyde Hanım Anaokulu’nun meraklı minik öğrencilerini ağırladı.

Öğretmenleriyle birlikte Süleymanşah Gençlik Merkezi’ne gelen minikler, merkezi gezerek boyama etkinliğine katıldılar. Oldukça renkli görüntülere sahne olan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nin misafirleri, teras kata çıkarak burada da teleskopla uzay gözlemi yaparak, güneşi yakından tanıma imkânı buldular.

Çocukların, somut öğrenme yeteneklerinin gelişmesine önemli katkı sağlayan faaliyete desteğinden dolayı Başkan Mehmet Kuş’a ve emeği geçenlere teşekkür eden öğretmenler, Eyyübiye’de böyle bir merkezin hizmete sunulmasının, buradaki çocuklar ve gençler için büyük bir kazanım olduğunu kaydettiler.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum