Şanlıurfa Vakfı'nda Mustafa Kemal Alataş güven tazeledi;

Şanlıurfa Vakfı'nda Mustafa Kemal Alataş güven tazeledi

Şanlıurfa Vakfı'nın bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda, E. Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Başkanlığındaki Yönetim Kurulu listesi, kongre üyelerinin oy birliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi....

 

 

Şanlıurfa Vakfı'nın Olağanüstü Genel Kurulu bugün ŞANVAK Genel Merkezinin yer aldığı, Osman Bağıban Taziye ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Genel Kurul'da bugüne kadar Vakıf tarafından yapılan faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgi sunan Vakıf Genel Başkanı Alataş, öncelikle katılımlarından dolayı haziruna teşekkür etti.

Daha sonra başkanlığında kendisi ile birlikte hareket eden Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Alataş, gelecekte Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara daha iyi hizmet vermek için gayret göstereceklerini belirterek, "Bu kapsamda; öncelikli olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize öğretimleri, bursları, stajları ve iş imkanları gibi her konuda destek olacağız. Bunun yanında Ankara'da tüm Şanlıurfalı kardeşlerimize hizmet verecek Şanlıurfa Kültür Merkezinin yapılıp açılmasını da hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Alataş, yeni seçim dönemleri süresince amaçlarının bu güne kadar 1000 üniversiteli öğrenciye verilen burs sayısını artırmak, Şanlıurfa’mızın tarihi, kültürel ve ekonomik kalkınmasına daha çok katkı sağlamak olduğunu vurguladı.

Genel Kurul'a katılan milletvekilleri ve vakıf üyeleri, Alataş ve yönetimine güven tazelemelerinden dolayı teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum