Karaköprü’de yeni yollar hizmete giriyor!;

Karaköprü’de yeni yollar hizmete giriyor!

Karaköprü Belediyesi yeni açılan yollarda altyapı çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların konforlu bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor...

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme işlemi gerçekleştirerek yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Batıkent ve Doğukent Mahallelerinde yeni açılan yollarda stabilize malzeme serimi yapan fen işleri ekipleri, kilitli parke döşeyip yeni yolları vatandaşların kullanımına açıyor.

Büyümesini hızlı bir şekilde sürdüren ilçede vatandaşların yol sıkıntısı çekmesini istemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ihtiyaç olan her bölgede aralıksız bir şekilde üstyapı hizmeti gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Karaköprü’müz her yıl önemli bir büyüme oranı gösteriyor. Bu büyüme ile birlikte tabii olarak konutlaşan bölgelerde yeni yol ihtiyacı doğuyor. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. 2024 yılında da belirlenen program doğrultusunda ilçemizdeki yol ağını genişletmek ve vatandaşlarımıza yeni yollar sunmak için çalışacağız.

Ekiplerimiz, konutlaşmanın arttığı tüm bölgelerde ihtiyaç dahilinde yeni yollar açıp alt yapı çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriyor. Yeni yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde; Doğukent, Seyrantepe, Batıkent ve Mehmetçik mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum