Başkan Ekinci’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı;

Başkan Ekinci’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, basının, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, “Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını sürdüren basın aynı zamanda toplumun aynasıdır” ifadelerini kullandı....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Salih Ekinci, mesajında, basının, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, “Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını sürdüren basın aynı zamanda toplumun aynasıdır” ifadelerini kullandı.

Teknoloji çağı ile birlikte bilgiye erişimin de kolaylaştığını, böylesi bir dönemde toplumun sesi ve vicdanı olan basının daha da önem kazandığını belirten Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Daha önceleri habere ulaşmak ciddi zaman alırken, bugün elimizdeki cep telefonları ile anlık olarak gelişmelerden haberdar olabiliyoruz. Bu yüzden basının önemi kadar sorumlulukları da arttı. Bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olan basın yayın organlarının gücü haberleşme çağını yaşadığımız günümüzde daha çok hissedilmektedir.”

Başkan Ekinci, dünyanın dört bir yanında yaşanan olayları ve gelişmeler topluma duyuran, gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atarak büyük emek sarf eden basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutladığını belirtti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum