Viranşehir’de deforme olmuş sokağa sıcak asfalt;

Viranşehir’de deforme olmuş sokağa sıcak asfalt

Viranşehir’de belediye ekipleri, altyapı çalışması nedeniyle deforme olmuş sokağı sıcak asfaltla yeniledi....

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelinde çalışma yürüten ekipler, yol yapım çalışmaları kapsamında merkez Bahçelievler Mahallesinde altyapısı biten 1566. Sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yanında bulunan ve yüzlerce öğrencinin kullandığı sokakta sıcak asfalt serimine başlayan ekipler, altyapı çalışmalarından kaynaklı deforme olmuş sokağı sıcak asfaltla buluşturdu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, personele kolaylıklar diledi, yetkili birim müdüründen bilgi aldı.

İlçe tarihinde hiç dökülmeyen asfaltın son 5 yılda serildiğine dikkat çeken Ekinci, “Güzel şehrimizde altyapısı biten tüm cadde ve sokaklarını yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalarımıza ilçe genelinde devam ediyoruz. İlçemizi geliştirmek, güzelleştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi. 

Bütün mahallelerin kendileri için önemli olduğunun altını çizen Ekinci, Bahçelievler Mahallesinde her gün yüzlerce vatandaş ve öğrencinin kullandığı 1566. Sokakta serimine başlanılan sıcak asfaltın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı İsa Kuş ise başlatılan yol çalışmalarından dolayı mahallesi adına Ekinci’ye teşekkür etti.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum