Suruç’ta altyapı çalışması yapılmak isteyen ekiplere yağmur engeli;

Suruç’ta altyapı çalışması yapılmak isteyen ekiplere yağmur engeli

Suruç’ta son günlerde çamurlu yollardan dolayı vatandaşlardan gelen şikayetlerin ve üst üste yapılan haberlerin ardından, belediye ekipleri kazı işlerini tamamlayıp çamuru temizlemek için harekete geçtiler. Ancak bu sefer de yağmur engel oldu....

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi son dönemde altyapı sorunu ve yeterli çalışma yapılmadığı gerekçesiyle sokakların yağmur sonrası çamur deryasına döndüğü görüntülerle gündem olurken vatandaşlar, yaz boyunca yapılmayan yolların, kışın gelmesiyle kendilerini mağdur ettiğini belirtmişlerdi.  

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin üzerine belediye ekipleri yapılan kazı işlerini tamamlamak ve yolları çamurdan temizlemek için harekete geçtiler. Ancak bu sefer de yağan yağmur çalışan ekiplere zor anlar yaşattı.

Altyapı çalışmaları kapsamında boru döşenmek için kazılan sokaklarda bir metrelik hendekler oluşurken, yağan yağmurla beraber yaklaşık 1 metre derinliğindeki hendekler suyla doldu.

Kazı çalışmalarını tamamlamak isteyen ekipler ise metrelerce uzunlukta olan hendeğin içindeki suyu tahliye etmeye çalıştı. 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum