Karaköprü'de çocuklar zamanını tekvando kursunda değerlendiriyor;

Karaköprü'de çocuklar zamanını tekvando kursunda değerlendiriyor

Karaköprü Belediyesi tarafından açılan tekvando kurslarında çocuklar hem tekvando sporunu hem de disiplini öğreniyor....

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını sporla verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyor. Karaköprü Belediyesi Spor İşler Müdürlüğü bünyesinde 8-14 yaş grubu için açılan tekvando kursu ile çocuklar hem bu sporu hem de spor disiplinini öğreniyor.

Karaköprü Belediyesi Doğukent Spor Kompleksinde ve Çadır Spor Merkezi'nde ücretsiz olarak açılan kurslarda öğrenciler uzman tekvando antrenörlerinden aldıkları eğitimle tekvando konusunda kendilerini geliştiriyorlar. Tekvando sporunun yanı sıra çocuklara Uzakdoğu sporlarının felsefesi ve spor disiplini aşılanarak geleceğin sporcuları olmaları yolunda temel eğitim veriliyor.

Çocuklar okuldan kalan zamanını ve ara tatilleri spor yaparak geçirirken, kurslara devam edip seviye atlayan çocuklar için kuşak takma töreni gerçekleştirildi. Antrenörler çocukları bölgesel ve ulusa turnuvalara hazırlarken, geleceğin milli takım sporcuları olmaları yolunda gelişim göstermeleri için çaba gösteriliyor.

Kursa katılan çocuklar ise tekvando derslerinin çok eğlenceli ve öğretici geçtiğini belirterek sağlanan imkanlardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik basketbol, futbol ve voleybol kursları da devam ediyor.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum