Urfa'da ekmeğe zam iddiası yalanlandı!;

Urfa'da ekmeğe zam iddiası yalanlandı!

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, kentte ekmeğe zam yapılacağı iddialarına noktayı koydu. Karaatlı, “Şu an da aldığımız bir karar yok” dedi....

ŞANLIURFA – Son günlerde birçok ilde ekmeğe yapılan zamların ardından Şanlıurfa’da da ekmeğin fiyatının yükseleceği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddiaları Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı yalanladı.

Ajans Urfa’ya özel açıklamalarda bulunan Karaatlı, kentte ekmeğin 3,5 liraya çıkacağı yönündeki haberlerin doğruluk payı olmadığını kaydetti. Karaatlı, şunları söyledi:

“Şu anda aldığımız bir karar yok. Çevre illerin almış olduğu kararlarla burada da zam yapılacağı haberleri çıktı. Ama bizim gündemimizde yok ve şu anki durumu bakılacak olursa öyle bir karar almadık. Çevre iller yapınca Urfa’da da zam yapılır diye düşünülmüştür ama asıl yok bunun.Urfa’da şu anlık ekmeğe bir zam yok.”

Asgari ücrete gelen zamla ekmeğe de bir tarife uygulanabileceğini vurgulayan Karaatlı, “Ekmeğin 3,5 lira olma imkanı da var. Biz Şanlıurfa’da zamları çok yükse tutmuyoruz her zamanki gibi. Yine gelirse 50 kuruşluk bir zam yapılacaktır. Ama henüz resmi alınan bir karar bulunmuyor” diye konuştu.

AJANS URFA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum