Süper Kupa için TFF’ye teklif yapıldı;

Süper Kupa için TFF’ye teklif yapıldı

Trendyol 1. Lig Kulüpler Birliği TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla Riva'da toplandı. Toplantı sonunda Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanlarından Mustafa Çadırcı, Başkan Büyükekşi'ye Şanlıurfaspor forması ve Göbeklitepe tablosu hediye ederek, Süper Kupanın Şanlıurfa’da oynanması için teklif yaptı....

1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin Yönetim Kurulu Toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol 1. Lig kulüp başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla Riva'da düzenlendi.

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, dün yaptığı açıklamada düzenlenen toplantıda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Süper Kupanın Şanlıurfa’da oynanması için teklif yapacağını belirtmişti.

 

TEKLİF YAPILDI

Bugün yapılan toplantının ardından Mustafa Çadırcı, Başkan Büyükekşi'ye Şanlıurfaspor forması ve Göbeklitepe tablosu hediye ederek Süper Kupanın Şanlıurfa’da oynanması için teklif yaptı.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfaspor Kulübü, yapılan teklifin ardından Süper Kupanın Şanlıurfa’da oynanması için TFF’ye resmi yazı yazacak.


BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum