Birecik kaymakamı değişti;

Birecik kaymakamı değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, çok sayıda ilçede kaymakamların görev yeri değişti. Şanlıurfa’da Birecik Kaymakamı da değişti....

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan atama kararıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 127 ilçenin kaymakamı ve 20 vali yardımcısının yeri değişti.

BİRECİK KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

Atama kararına göre, Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu Denizli Acıpayam Kaymakamlığına atanırken, Denizli Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığına atandı.

Öte yandan Şanlıurfa Valiliği Kaymakamı adayı Adem Eser de Trabzon Tonya Kaymakamlığına atandı.

MUSTAFA GÜRBÜZ KİMDİR?

Mustafa Gürbüz, 1985 yılında Hatay'da doğdu. Lise eğitimini Hatay'da tamamladıktan sonra, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde başarıyla tamamladı. Askerlik hizmetinin ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda memuriyet hayatına başlayan Gürbüz, Hatay Valiliği'nde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak görev aldı.

Kaymakam Adaylığı sürecinde İl merkez stajını Hatay Valiliği'nde, Kaymakam Refikliği stajını Hatay/Samandağ ve Osmaniye/Kadirli ilçelerinde tamamlayan Gürbüz, Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevinde de bulundu. Tokat/Yeşilyurt ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra, Bakanlık Merkez stajı için dil eğitimi aldığı İngiltere'nin Portsmouth şehrine gitti.

Yüksek lisans ve dil eğitimi amacıyla 4 ay süreyle İngiltere'de bulunduktan sonra 103. Dönem Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayan Gürbüz, Isparta/Gönen Kaymakamlığı'na atanarak görevine devam etti. Ardından Amasya/Göynücek Kaymakamlığı görevini yürüttü. Ardahan Vali Yardımcılığı görevini sürdürürken, 20.08.2021 tarihinde Acıpayam Kaymakamlığı görevine atanarak yeni görevine başladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Gürbüz, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum