Fecr İnsani Yardım Derneği yetimlerin yüzünü güldürdü;

Fecr İnsani Yardım Derneği yetimlerin yüzünü güldürdü

Fecr İnsani Yardım Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere destek olmaya devam ediyor. Dernek, hayırseverlerin gönderdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın yanı sıra, sıcak yemek ikramlarıyla da çocukları sevindiriyor....


Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde faaliyet göstere Fecr İnsani Yardım Derneği, son etkinliğinde hayır sahiplerinin gönderdiği yardımları kullanarak yaklaşık 400 yetim ve öksüz çocuğa sıcak yemek ikramında bulundu. Ayrıca, yemeklere gelemeyen ailelere de 600 kişilik yemek evlerine gönderilerek destek sağlandı.

Akçakale Kaymakamı Onur Şan, Akçakale Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Öztürk, dernek yöneticileri ve hayırseverlerin katılımıyla gerçekleşen programda çocuklar doyasıya eğlendi.

Programın bir parçası olarak düzenlenen yemek programında konuşan Fecr İnsani Yardım Derneği Başkanı Yusuf Aygün, "Yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Hayırseverlerimizin desteğiyle bu görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

 Akçakale Kaymakamı Onur Şan, Akçakale Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Öztürk, dernek yöneticileri ve derneğe katkı sağlayan hayırseverlerin katılımıyla gerçekleşen programda, çocuklar doyasıya eğlendi.

Yemek programında konuşan Fecr İnsani Yardım Derneği Başkanı Yusuf Aygün, "Yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Hayırseverlerimizin desteğiyle bu görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum