Salih Ekinci aday tanıtımına katılan Viranşehirlilere teşekkür etti;

Salih Ekinci aday tanıtımına katılan Viranşehirlilere teşekkür etti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerekçeleştirilen aday tanıtım programına katılan Viranşehirlilere teşekkür etti....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı programa Viranşehirliler de ilgi gösterdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, aday tanıtım programına katılan hemşehrilerine teşekkür ederek, şunları ifade etti:

“AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım programına katılmak için ilimize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın programına katılan ve büyük coşku ortaya koyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Viranşehirlilerin ilk günden bu yana hep yanında ve destekçisi olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha yalnız bırakmadı. Viranşehirliler olarak Dünya lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimizi, bağlılığımızı her şartta ortaya koyuyoruz. Hemşerilerim bunu bir kez daha gösterdik. Bu sevgiye bir kez daha şahitlik ettik. Hemşerilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Viranşehir yine kendisine yakışanı yaptı. Bu vesile ile AK Parti İlçe adayı olan bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Durmak yok yola devam”.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum