Şanlıurfa'da minik yüreklerden büyük yardım!;

Şanlıurfa'da minik yüreklerden büyük yardım!

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı İbrahim Toru, Hasan Sümer Özşahin, ve Mücahit Polat 4-6 yaş arası Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı....

Şanlıurfa’da Filistin halkına destekler sürüyor. İbrahim Toru, Hasan Sümer Özşahin ve Mücahit Polat Kur’an Kursunda eğitim gören 4-6 yaş arası öğrenciler, yürekleri ısıtan bir harekete imza attı. Minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları bağışta bulundu.

Öğrenciler, kumbaralarından çıkan harçlıkları İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eyyübiye Şube Başkanı Osman Toprak’a teslim etti.

Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İlçe Müftüsü Toprak, “Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Miniklere çeşitli hediyeler veren Müftü Toprak, Kurs öğreticisi  Emine Demir, Merve Bingöl ve Gülizar İstemi’ye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum