Şanlıurfa’da aranan 69 şahıs yakalandı;

Şanlıurfa’da aranan 69 şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, yaralama vb. suçlardan hakkında yakalama emri bulunan toplam 69 şahıs yakalandı. Kesinleşmiş cezaları bulunan 17 şahıs ise işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık ve dolandırıcılık suçu başta olmak üzere aranan şahısların yakalanmasına yönelik il merkezinde ve dış ilçelerinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

24 saat boyunca süren operasyonda 72 ekip ve 206 personel görev aldı.

Operasyonda hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, yaralama vb. suçlardan hakkında yakalama emri bulunan toplam 69 şahıs yakalandı.

Kesinleşmiş cezaları bulunan 17 şahıs ise işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi.

Yakalanan şahıslardan İ.H.D.'nin birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma suçundan 26 yıl 2 ay, İ.O.'nun ise resmi belgede sahtecilik, özel hayatın gizliliğini ihlal, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek ve şantaj suçlarından toplam 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, suçlularla mücadelede kararlılığını sürdüreceğini ve toplum huzurunu korumak için her türlü tedbiri almaya devam edeceğini bildirdi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum