11 ilde "Narkoçelik-4" operasyonu: Gözaltılar var;

11 ilde "Narkoçelik-4" operasyonu: Gözaltılar var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile satıcılarına yönelik 11 ilde "Narkoçelik-4" operasyonlarında 180 kilogram uyuşturucu madde ve 23 bin 457 uyuşturucu hap ele geçirildi, 27 şüphelinin yakalandığını belirtti....

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından 11 ilde düzenlenen "Narkoçelik-4" operasyonu düzenlendiğini açıkladı.


Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 27 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda 1 ton 180 kilogram uyuşturucu madde ile 12 bin 457 uyuşturucu hapının ele geçirildiğini duyuran Bakan Yerlikaya, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Operasyon; Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca İstanbul, Antalya, Diyarbakır, Çankırı, Kütahya, Uşak, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Bingöl ve Kocaeli olmak üzere 11 ilde düzenlendi.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum