AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi sebebiyle basın toplantısı düzenledi;

AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi sebebiyle basın toplantısı düzenledi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart Cumartesi günü Şanlıurfa’da yapacağı miting öncesi basın toplantısı düzenledi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da Şanlıurfa’ya gelerek miting yapacak.

Yapılacak miting öncesi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlendi.

Toplantıda konuşan Delioğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı mitinge tüm Şanlıurfalıları davet ederek, “Cumhurbaşkanımız cumartesi günü Şanlıurfa’ya teşrif edecekler. İnşallah kendisini en güzel şekilde ağırlamak üzere çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bütün Şanlıurfalılar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla, karşılamak, ağırlamak ve en güzel şekilde uğurlamak istiyoruz. Bu nedenle cumartesi günü saat 13.00’da herkesi abide kavşağına bekliyoruz.” dedi.

Toplantıda konuşan Beyazgül ise şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız bir defa daha peygamberler şehrine gelecek. Cumhurbaşkanımızı Hz. İbrahim’in cömertliğiyle karşılayalım. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız bu buluşmada çok önemli mesajlar verecektir. Bütün hemşerilerimizi bekliyoruz”. 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum