Bozdağ: Defterdarlık Hizmet Binamız ile Gümrük İl Müdürlüğü Binamızın yapımı talimatını verdi;

Bozdağ: Defterdarlık Hizmet Binamız ile Gümrük İl Müdürlüğü Binamızın yapımı talimatını verdi

TBMM Başkan vekili ve Şanlıurfa Milletvekilli Bekir Bozdağ, bugün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Defterdarlık Hizmet Binası ile Gümrük İl Müdürlüğü Binasının yapımı için talimat verdiğini duyurdu....

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Bakan Şimşek, valilikteki programın ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi binasına gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti. Şimşek burada, kentte devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonrası TBMM Başkan vekili ve Şanlıurfa Milletvekilli Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Defterdarlık Hizmet Binası ile Gümrük İl Müdürlüğü Binasının yapımının başlayacağını duyurdu.

Bozdağ, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek Şanlıurfa'mızda. Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda, ilimizin ve Büyükşehir’imizin ihtiyaç ve taleplerini istişare ettik. Değerli Bakanımız, Defterdarlık hizmet binamız ile Gümrük İl Müdürlüğü binamızın yapımı talimatını verdi. İlimize hayırlı olsun”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum