Görgü tanığının ifadesi "sağlıkçı şiddetine" farklı boyut kazandırdı;

Görgü tanığının ifadesi "sağlıkçı şiddetine" farklı boyut kazandırdı

Haliliye’de trafikte yol tartışmasında ambulans şoförünün burnunun kırıldığı olay farklı bir boyut kazandı. Şiddete tanık olan M.A. adlı vatandaş, 3 sağlıkçının motosiklet sürücüsü İbrahim Kenanoğlu'nu eşinin yanında yerde darp ederken gördüğünü ve müdahale ettiğini belirtti....

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da sağlıkta şiddet olaylarının sonuncusu geçen pazartesi Paşabağı Mahallesi'nde meydana gelmişti.

İddiaya göre, yeni doğan entübe bebek naklini yapan Abdurahman Yandırıcı, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmek için yola çıktı. Trafik sıkışıklığı nedeniyle güçlükle ilerleyen Yandırıcı, ambulansın önünde gitmekte olan plakası öğrenilmeyen motosikletten korna çalarak yol istedi. Ancak motosiklet sürücüsü İbrahim Kenanoğlu (45) yol vermeyince ambulans manevra yaparak motosikleti geçti. Bu sırada arkasında eşi ve 3 yaşındaki çocuğu da bulunan motosiklet sürücüsü Kenanoğlu, kendisini trafikte tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla ambulansı takip etti ve önünü kesti.

Ambulans şoförü Yandırıcı ile İbrahim Kenanoğlu tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada ambulans şoförünün burnu kırıldı.

Abdurahman Yandırıcı, hastanedeki tedavisinin ardından darp raporu aldı.

Kavgada yaralanan motosiklet sürücüsü İbrahim Kenanoğlu da 3 günlük istirahat raporu aldı.

TANIK İFADESİ OLAYA FARKI BOYUT KAZANDIRDI

İbrahim Kenanoğlu'nun trafikte kendisini sıkıştırarak kaza yapmasına sebep olduğu için kavga ettiği ambulans şoförü Abdurahman Yandırıcı, Kenanoğlu hakkında şikayetçi olmuştu.

Olaya tanık olan M.A. adlı vatandaşın ifadesi ise olayın boyutunu değiştirdi. Görgü şahidi M.A, 3 sağlıkçının Kenanoğlu'nu yerde darp ederken gördüğünü ve müdahale ettiğini belirtti.

Eşinin yanında yapılanın ayıp olduğunu ifade ederek kavgayı sonlandırmaya çalıştığını kaydeden M.A, darp edilen şahsı sağlıkçıların elinden güçlükle aldığını anlattı.

Gözaltına alınan İbrahim Kenanoğlu dün emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum