BAŞKAN CANPOLAT’A KIRSAL MAHALLELERDEN TAM DESTEK;

BAŞKAN CANPOLAT’A KIRSAL MAHALLELERDEN TAM DESTEK

Seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu mesaisini 13 kırsal mahalleyi ziyaret ederek tamamlayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Haliliye’miz için, AK Parti çıtasını daha yükseğe kaldırmak için birlik beraberlik içerisinde 31 Mart’ı çok güzel bir şekilde sonuçlandıracağız” dedi....

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışması kapsamında kırsal mahallelere çıkara yaptık.


Önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı’nın eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Mehmet Canpolat, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından gelen talepleri dinleyen ve 31 Mart seçimleri için destek isteyen Başkan Mehmet Canpolat, 13 kırsal mahallede büyük bir teveccühle karşılandı. 


Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kırsalda bizim kuzey bölge diye hitap ettiğimiz köylerimizi, mezralarımızı ziyaret ettik. Sağ olsunlar onların AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühlerini gördük. Sağ olsun, Seydi Amca da bize refakat etti. İnşallah 31 Mart günü onların da bizlere sözleri ile hep birlikte Haliliye’miz için, Haliliye’nin AK Parti çıtasını daha yükseğe kaldırmak için elbirliğiyle, birlik beraberlik içerisinde 31 Mart’ı çok güzel bir şekilde sonuçlandıracaklar. Ben bundan dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.”


Başkan Mehmet Canpolat’a 5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür eden önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise, “Vatandaş ne diyor, AK Parti diyor. AK Parti gerçekten çok güzel hizmetler yaptı ve bu hizmetlerde sağ olsun özellikle Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın beş yıllık döneminde, görüyorum, dolaşıyorum, şahit oluyorum. Hem vatandaşımızın memnuniyetini duyuyorum hem de yapılan hizmetleri görüyorum. Onun için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum. Allah gücüne güç katsın diyorum” sözlerini kullandı.

 

Başkan Mehmet Canpolat, mahalle gezileri kapsamında; Susuz Mahallesi, Kapaklı Mahallesi, Kepez Mahallesi, Üzümkara Mahallesi, Acaryurt Mahallesi, Koçak Mahallesi, Keçili Mahallesi, Keçili Mahallesi Dolaplı Mezrası, Keçili Mahallesi Bademli Mezrası, Altındamla Mahallesi, Altındamla Mahallesi Erdik Mezrası, Aşağı Varlıca Mahallesi, Gümüştaş Mahallesi, Yedikuyu Mahallesi, Yedikuyu Mahallesi Culfacık Mezrası, Kalınbayat Mahallesi, Kalınbayat Mahallesi Güzel Bulak Mezrası ve Tepeköy Mahallesini ziyaret etti.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum