Haliliye’deki ağız ve diş sağlığı hastanesinin resmi açılışı yapıldı;

Haliliye’deki ağız ve diş sağlığı hastanesinin resmi açılışı yapıldı

Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin resmi açılışı yapıldı. Hastanenin açılış töreninde konuşan TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da sağlık yatırımlarının arttığını ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulduğunu belirtirken, yapımı devam eden şehir hastanesinin tamamlanmasıyla sağlık hizmetlerinin daha da gelişeceğini ifade etti. Bozdağ, şehir hastanesinin yüzde 54’ünün tamamlandığını söyledi....

Haliliye Belediyesi bünyesinde bulunan 9 katlı bina geçtiğimiz aylarda Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine dönüştürülmüştü.

Bir süre önce hizmet vermeye başlayan hastanenin resmi açılışı yapıldı.

Açılış törenine, TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti milletvekilleri Emin Önen, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Eyyüpoğlu ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Bekir Bozdağ, Türkiye'nin sağlık alanında büyük değişim ve dönüşüm yaşadığına vurgu yaptı.

BOZDAĞ: ŞEHİR HASTANESİ YÜZDE 54 TAMAMLANDI

“Türkiye'de her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük değişimi ve dönüşümü yaşadık” diyen Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eksiklerimiz yok mu? Var, alacağımız mesafe yok mu? Var, onları da yapacağız. Ama dünle mukayese edildiği zaman bugün gerçekten iyi bir noktadayız. Mukayese edilemeyecek bir üstünlüğümüz var. İnşallah şehir hastanemiz şu anda yüzde 54 oranında tamamlanmış durumda. Artık tefrişat medikal malzeme, diğer ince kısımlar kaldı. O bittiği zaman da 1700 yataklı yeni bir hastanemiz olacak ve sağlıkta, şehir hastanesi açılabilmesi için asgari bir standart var, o standarda Şanlıurfa'mıza kavuşmuş olacak. İnşallah yeni yılın başında şehir hastanemizi, Sağlık Bakanımızın teşvikiyle belki de değerli Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla Şanlıurfalı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız."

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum