Şanlıurfa’da sahte kamu görevlisi yakalandı;

Şanlıurfa’da sahte kamu görevlisi yakalandı

Şanlıurfa'da "kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle telefon dolandırıcılığı" yapan M.I. isimli şüpheli, odun sobası içine gizlediği suç aletleriyle birlikte yakalandı....

 Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık suçları ile mücadele kapsamında denetleme ve operasyonel faaliyetlere devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, M.I.'nin telefon dolandırıcılığı yaptığı tespit edildi.

 KOM Şube ekipleri ve Harran İlçe Jandarma Konutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda M.I., Harran'daki ikametinde yakalandı.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada, odun sobası içine gizlenmiş şekilde 1 dizüstü bilgisayar, 2 tuşlu cep telefonu, 7 dokunmatik cep telefonu, 1 taşınabilir modem, 1 bluetooth kulaklık, 1 hafıza kartı, 2 usb dağıtıcı, 1 telefon şarj cihazı ve 5 sim kart ele geçirildi.

M.I., adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık suçları ile mücadele kapsamında denetleme ve operasyonel faaliyetlere hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum