CANBEYLİ AŞİRETİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE TAM DESTEK;

CANBEYLİ AŞİRETİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE TAM DESTEK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçenin önde gelen ailelerinden Canbeyli ailesinin düzenlediği iftar yemeğine katılırken, Canbeyli ailesinden seçimler için tam destek aldı...

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye seçime sayılı günler kala destekler artarken ilçenin önde gelen ailelerinden Canbeyli ailesi düzenledikleri iftar yemeğinde Başkan Baydilli’ye desteklerini gösterdiler.


AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve Canbeyli ailesi kanaat önderi Selahattin Canbeyli’nin düzenlediği toplantıya TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Abdurrahim Dusak, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan ve Canbeyli ailesine mensup vatandaşlar katılım gösterdi.


İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gerçekleştirilen iftar programı ve kendisine verilen destek için Canbeyli ailesi mensuplarına teşekkür etti.


Başkan Baydilli, “Biz yaklaşık 9 yıldır Karaköprü’ye hizmet ederken sadece betonarme projeler yapmadık, insanlara değer vererek bugünlere geldik. Bugün de şükür ki verdiğimiz değerin karşılığını alıyoruz. ‘İnsanların en hayırlısı başkasına faydası olandır’ hadis-i şerifini misyon edinerek çalıştık ve hakka hizmet halka hizmetten geçer düsturuyla çalıştık.


Karaköprü’de yeni dönemde projelerin ve hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için sizin desteğinizi istiyoruz. Allah’ın izniyle ve sizin desteğinizle 31 Mart’ta zaferle ayrılıp ilçemize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da gerçekleştirilen iftar programı için Canbeyli ailesine şükranlarını sunarken, programa katılan ve salonu dolduran vatandaşlara da teşekkür etti.


TBMM Başkanvekili Bozdağ şu ifadeleri kullandı:


“Ramazan ayının rahmetini, bereketini ve mağfiretini hissederken öte yandan 31 Mart seçimlerinin heyecanını yaşıyoruz. Bu seçimde vereceğiniz bir oy sadece şahsınız için değil şehriniz için, aileniz için ve evlatlarınızın geleceği için de son derece önemlidir.


Gönülden ve aşkla hizmet etmek çok önemlidir. Şanlıurfa’ya hizmeti fedakârlık olarak görenler değil, bu şehre hizmeti şeref ve onur kabul edenlerin bu şehre daha fazla katkısı olacaktır. Şanlıurfa’da kaybedecek bir günümüz daha yok, biz bir an önce bu şehre projeler ve hizmetler kazandırmanın peşindeyiz.


Bu güzel iftar programını düzenleyen Canbeyli ailesi büyüğü Selahattin Canbeyli kardeşime ve bu büyük salonu lebalep dolduran Canbeyli ailesi mensuplarına, dostlarına çok teşekkür ediyorum.”


AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek de Canbeyli ailesi onuruna düzenledikleri iftar programına katılımlarından dolayı protokol üyelerine ve Canbeyli ailesi mensuplarına teşekkür etti.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum