Urfa Buluşmaları’nın 5’incisi düzenlendi;

Urfa Buluşmaları’nın 5’incisi düzenlendi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, 5.si düzenlenen Urfa Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı. Önen, buluşmada “Biz böyle bir Urfa’nın dağına, taşına, toprağına; her şeyden önemlisi de insanına sevdalıyız” dedi....

Abdulkadir Emin Önen’in geleneksel hale gelen davetlerinden 5’incisi, TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile Şanlıurfa’nın ileri gelen ailelerinin yer aldığı 700 kişinin katılımı ile özel bir restoranda gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’nın birlik ve beraberliği ve kardeşliğine katkıda bulunmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile düzenlenen “Urfa Buluşmalarının” 5’incisi iftar programı olarak gerçekleştirildi.

İftar programında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Asya Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Abdulkadir Emin Önen, Urfa kendi kendini düşman işgalinden kurtarmış olan 12’lerin, şehitlerin, gazilerin, kahramanların şehri olduğunu söyledi. 

Urfa Eyyubiye’si, Haliliye’si, Karaköprü’sü ve bütün ilçeleri ile bereketli toprakların; bağrı yanık, samimi, misafirperver, cömert ve mert insanların şehri olduğunun altını çizen Emin Önen, “Biz böyle bir Urfa’nın dağına, taşına, toprağına; her şeyden önemlisi de insanına sevdalıyız. Bu şehirde yaşayan bütün insanlara hizmet etmek, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak boynumuzun borcudur. Urfa’nın bütün renklerine ve değerlerine sahip çıkmak öncelikli görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Beraber yürüdüğümüz bu yolda, sizlerle el ele, gönül gönüle çok önemli bir birlik ve beraberlik tablosu ortaya koyuyoruz. En önemli güvencemiz insanımızın bize olan itimadı, bu birlik ve dirlik heyecanıdır” dedi.

Şanlıurfa için çok önemli bir seçimin eşiğinde olduklarını aktaran Emin Önen, 31 Mart yerel seçimlerinin sadece mahalli bir seçim olmadığını, aynı zamanda takdir ve tercihlerle Urfa’nın geleceğinin şekilleneceği bir seçim olduğunu vurguladı.

Önen açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Şanlıurfa’nın ekonomik, kültürel ve siyasal açıdan bir istikrar ve huzur şehri olarak yarınlara güvenli yolculuğuna devam edebilmesi için hepinizden istirhamım 31 Mart seçimlerini önemle takip etmenizdir. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Urfamıza ve Urfalılara olan muhabbetini yakinen bilen bir kardeşinizim. Bizim de her zaman olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl yanında olacağımızı göstereceğinizden hiçbir şüphem yoktur. Sizler bu memleketin itibarlı eşrafı ve hatırlı insanlarsınız. Sadece şehir merkezinde değil kırsalda da sizlerin sözünü dinleyecek binler on binlerce insan vardır. Eminim ki bunlara çok rahat hepiniz ulaşabilirsiniz. 31 Mart sonrası istikrarlı, huzurlu; devleti ve milleti ile el ele vermiş, kalkınmaya, gelişmeyi hedefleyen bir Urfa, bir Türkiye için hep beraber bu seçimde yine inancımız, samimiyetimiz, çabamız ve tüm gayretimizle çalışmak hepimizin boynunun borcudur. Urfa adına bunu isteyerek ve inanarak yapacağınızı biliyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Urfa buluşmalarına katılan herkese ve  ev sahipliğinden ötürü de Abdulkadir Emin Önen’e teşekkür etti.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ise Şanlurfa’nın bir birinden kıymetli aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Bekir Bozdağ da katılan tüm davetlilere ve ev sahipliliği yapan Emin Önen’e teşekkür etti.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum