Gülpınar iddialı konuştu: Namus ve şeref sözü veriyorum, gereğini yapacağım;

Gülpınar iddialı konuştu: Namus ve şeref sözü veriyorum, gereğini yapacağım

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, mitingde yaptığı konuşmada" Eğer bu ankette seçim AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa kendi şahsım adına namus ve şeref sözü veriyorum, g ereğini yapacağım ama siz de aynı şeyi yapacak mısınız?"...

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar partisinin mitinginde konuştu.

Gülpınar, tarafsızlığı, nesnelliği ve bilimselliği herkesin kabul ettiği bir araştırma şirketinin gelip masrafları kendileri tarafından karşılanacak bir anket yapmasını talep etti ve "Siz belediyenin kaynaklarını başka yere aktarın. Siz o ulusal tetikçilere, silahşörlere aktarın. Eğer bu ankette seçim AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa kendi şahsım adına namus ve şeref sözü veriyorum. Gereğini yapacağım ama siz de aynı şeyi yapacak mısınız?" dedi.

"SEÇİLİRSEM O ODAYI HALKIMIZ İÇİN MİSAFİR ODASI YAPACAĞIM"

Gülpınar ayrıca, "Trol ordumuz var diyorlar ama asıl kendi trol orduları var. Seçim sürecinde yapılmayan algı kalmadı, asıl trol ordusu belediye binasında ben onların hangi odada olduğunu biliyorum. Seçilirsem o odayı halkımız için misafir odası yapacağım" şeklinde konuştu.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum