Haliliye’de YKS tercihlerinde öğrencilere ücretsiz danışmanlık;

Haliliye’de YKS tercihlerinde öğrencilere ücretsiz danışmanlık

Haliliye Belediyesi, YKS sonrası tercih yapacak öğrencilere iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor....

HALİLİYE- Haliliye Belediyesi, bünyesinde bulunan okuma evleri, kütüphane ve dershane hizmetiyle gençleri yalnız bırakmıyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından gençlerin doğru tercihi yapmaları adına iki farklı noktada ücretsiz tercih danışmanlık merkezi kuruldu.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Haliliye Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezinde kurulan tercih danışmanlık merkezleri, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki rehber hocaların danışmanlığıyla gençleri doğru tercihe yönlendiriyor. Burada öğrencilerin sıralamaları doğrultusunda tercihlerinde destek sağlayan rehber öğretmenler, gençlerin hayallerine ilk adımı atmasına yardımcı oluyor.

 Tercih işlemlerin yapmak isteyenler için Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tercih merkezleri 09.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 27 Temmuz’da başlayan tercihler 5 Ağustos’ta son bulacak.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum