BAŞKAN BAYDİLLİ: ‘YENİLİKÇİ PROJELERİMİZLE ŞEHRİMİZİ DAHA MODERN GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’;

BAŞKAN BAYDİLLİ: ‘YENİLİKÇİ PROJELERİMİZLE ŞEHRİMİZİ DAHA MODERN GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaş buluşmalarında Karaköprü’de yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeleri anlatırken, ilçeyi daha modern bir geleceğe hazırlayacaklarını belirtti...

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Gündüz esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Baydilli, akşamları ise ev toplantılarına katılarak vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet ve projelerini anlatıyor.


Önceki akşam Batıkent Mahallesinde Öğür ailesinin ve Doğukent Mahallesinde Atçı Sitesi sakinlerinin misafiri olan Başkan Baydilli daha sonra Alibaba Mahallesinde Murat Akaltun ve Sabri Akaltun'un ev sahipliğinde sanayici iş insanları ile bir araya geldi. Başkan Baydilli toplantılarda vatandaşlara yeni dönemde Karaköprü’ye yeni bir çehre kazandıracak projelerinden bahsederken, Karaköprü’yü her anlamda daha modern bir geleceğe taşıyacaklarını kaydetti.


Başkan Baydilli ev toplantılarında şu noktalara değindi:


“Karaköprü gelişim potansiyeliyle doğu ve güneydoğunun en gözde ilçesi olmaya adaydır. İlçemizin gelişim potansiyelini de kullanarak yeni dönemde ilçemize kazandıracağımız projelerle şehrimizi daha modern ve yaşanılabilir geleceğe taşıyacağız. Toplumun ihtiyaçlarına uygun projelerimizle Karaköprü’ye değer katacak, herkesin ikamet etmek istediği bir ilçe haline getireceğiz.


Tüm bunları yapmak için 31 Mart seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Biz buradan güçlü çıkarsak Ankara’da elimiz güçlenir ve ilçemize en güzel hizmetleri sunabiliriz. Bizi misafir eden, teveccüh gösteren tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.”


Bakan Baydilli ev toplantılarında vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyip not alırken çözümü için ilgili birimlere iletti.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum