AK Parti Şanlıurfa’da il başkan yardımcısı istifa etti;

AK Parti Şanlıurfa’da il başkan yardımcısı istifa etti

Şanlıurfa’da büyükşehir belediyesi hariç 7 ilçeyi kaybeden AK Parti’de ilk üst düzey istifa haberi geldi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yıldırım, adayların belirlenmesi ve seçim sürecindeki hatalara dikkat çekerek partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu....

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa’da büyük bir hüsrana uğradı. Büyükşehir Belediyesi hariç Karaköprü, Viranşehir, Hilvan, Bozova, Ceylanpınar, Halfeti ve Birecik ilçelerinde seçimi kazanamayan AK Parti’de ilk üst düzey istifa haberi geldi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yıldırım, adayların belirlenmesi ve seçim sürecindeki hatalara dikkat çekerek partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yıldırım, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun yıllardan beri üyesi olduğu AK Parti’de almış olduğum görevle yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya başladım.

Seçim süresince AK Parti’nin zafere ulaşması ve başarı sağlanması adına kendi adıma tüm gayreti gösterdiğime inanıyorum. Ancak seçim öncesi yapılan aday tespiti gerekse aday belirlendikten sonra teşkilat içi seçim hazırlıklarının yeteri kadar düzgün yapılmamış olması, seçim işleri ve seçim koordinasyon merkezi ve çalışmalarının daha önceki hizmet ve çalışma anlayışımıza uygun yönetim ve idare etmemiş olması ve bunları defalarca dile getirmiş olmamıza rağmen eksikliklerin giderilmemiş olması bu kötü sonuçların alınmasına sebep olmuştur. Dün alınan seçim sonuçlarında sorumluluğumu kabul edip bu hizmet anlayışı içerisinde partimize uygun çalışma yapabilecek arkadaşlarımıza yer açmak amacıyla AK Parti Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum.

Parti üyeliğim ve partiye hizmetim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum