Kayalar: Bayram tıraşı randevularını son güne bırakmayın!;

Kayalar: Bayram tıraşı randevularını son güne bırakmayın!

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kuaförlerde bayram tıraşı mesai başladı. Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşlara kuaför randevularını son güne bırakmamaları uyarısında bulundu....

Şanlıurfa’da, bayram öncesi gelenek haline gelen bayram tıraşı berberlerde şimdiden yoğunluk oluşturmaya başladı.

Berber, kuaför ve güzellik merkezleri, Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle bekledikleri iş temposuna kavuştu. Vatandaşlar günler öncesinden bayram tıraşlarını olmak için kuaförlerden randevu alarak sıraya girdi.

Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşları, kuaför randevularını son güne bırakmamaları konusunda uyardı.

BİHA’ya konuşan Nezif Kayalar, kentte berberlerin bayram öncesi iş yoğunluğunun arttığını belirterek, vatandaşlara randevularını alıp berberlere gitmeleri tavsiyesinde bulundu.

Arife Günü berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanmaması için tıraş olmak isteyenlerin randevularını birkaç gün öncesine almaları tavsiyesinde bulunan Kayalar, “Ramazan Bayramı’na bir hafta kaldı. Berber ve kuaförlerimizde yoğunluk var. Herkes randevularını şimdiden alsın ki zor durumda kalmayalım” dedi.

KAYALAR: BAYRAM ÖNCESİ FİYATLAR DEĞİŞMEZ

Kentteki berberlerin bayram yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak iş yerlerini istedikleri saatte açıp kapatabileceklerine vurgu yapan Kayalar, bayram öncesi fiyatlarda da bir güncellemeye gidilmediğini kaydetti. Kayalar, “Bayramda zam gelmeyecek. İkinci ayın başında biz tarife ücretlerimizi aldık. Onun üzerine bir zam gelmeyecek. Bizim tarifelerde değişiklik yok şu an, bayramda da fiyatlar değişmez. Bayramın birinci günü kapalıyız. Diğer günlerde açmak isteyen esnafımız açabilir. Esnafımın şimdiden bayramını kutluyorum” dedi.

Nezif Kayalar, erkek saç tıraşı 150, sakal tıraşı 100 lira, saç yıkama fön 50 lira olduğu söyledi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum