Meral Akşener kurultayda aday olmayacağını açıkladı;

Meral Akşener kurultayda aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçimli olağanüstü genel kurultayında aday olmayacağını açıkladı. Akşener, "Ben şahsen seçim sonuçları kapsamında ödediğimiz ve ödediğim bedele razıyım." dedi....

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde oyu dibe vuran partilerden İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener sürpriz açıklamalarda bulundu.

Açıklamada "Ben şahsen seçim sonuçları kapsamında ödediğimiz ve ödediğim bedele razıyım" ifadelerini kullanan Akşener, "Geldiğimiz noktada İYİ Parti olarak ismimiz, bugünü kazanmak uğruna yarınları tehlikeye atan kirli pazarlıklarla anılmıyorsa, ben bu bedele razıyım. Bugün İYİ Parti sarsılmış; ama ne iktidarın ne ana muhalefetin, ne de 2028 hesapları kovalayan bir takım aktörlerin arka bahçesi olmaya direnmişse, ben bu bedele razıyım. Ve hatta İYİ Parti, bugünü feda etme uğruna, bu gidişle yarın Türkiye'nin önüne çıkacak türlü musibetlere karşı her zamanki dik duruşunu gösterebilecek bir tutum almayı başarabildiyse, ben bu bedele razıyım. Çünkü ben, dün olduğu gibi bugün de milletimin, devletimin, memleketimin iyiliği için her türlü bedeli öderim" dedi.

 

"ADAY OLMAYACAĞIM"

Akşener sözlerinin devamında ise şunları söyledi:

"Bu kapsamda, seçimlere dair muhasebemizi yapacağımız, 2028'e giden yolda rotamızı belirleyeceğimiz seçimli olağanüstü kurultayımızda Genel Başkanlığa aday olmayacağımı ilan ediyorum.

Kurultayımızın şimdiden; partimiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum".

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum