Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor;

Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor....

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor.

Bu kapsamda; Uzunköy Kırsal Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla yolları yenileyen ekipler, ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Kısa süre içerisinde tamamlanan yol çalışmaları ile konforlu hale gelen yollar, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Kırsal mahallelerde tamamlanma aşamasına gelen altyapı hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Canpolat’ın söz verdiği vaatleri yerine getirdiğini ifade ederek, Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Merkez mahallelerde ise çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İmambakır Mahallesinde deforme olmuş yolları bir bir onarıyor. Yapılan incelemelerin ardından kullanım ömrünü tamamlayan yollar, kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilk günkü halini kazanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmalarının merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak devam ettiği belirtildi.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum