Şanlıurfa'ya 76 yeni uzman hekim atandı!;

Şanlıurfa'ya 76 yeni uzman hekim atandı!

Çocuk endokrinolojisi, çocuk nörolojisi ve çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları gibi alanlarda uzman 76 hekim Şanlıurfa’ya atandı....

116 dönem devlet hizmet kura sonuçlarına göre Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları gibi yan dallarında uzman 76 hekim Şanlıurfa hastanelerine atandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, atamalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şanlıurfa gerçekten büyük bir şehir. Sağlık hizmetlerinin çok yoğun olduğu bir şehir. Bu açıdan eksik olan branşlarımızı Sağlık Bakanlığına ilettik. Bugün açıklanan Sağlık Bakanlığımızın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda 76 hekimimiz ilimizde görev alacak. Bu atanan hekimler içerisinde birçok bölgede, birçok ilde bulunmayan özellikli branş dediğimiz branşlar var. İlimize hayırlı olsun. İlimize yapılan atamalardan dolayı Başta Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca olmak üzere Sağlık Bakanlığımızın her kademesine teşekkür ederim. Hastanelerimizde yeni göreve başlayacak Hekimlerimize başarılar diliyor, İlimize ve Hastanelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz”.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum