Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti;

Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline yapılan indirim sonrası bu indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de faydalanacağı müjdesini verdi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan belediye bünyesindeki tüm sosyal tesislerde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline indirim uygulanması kararı kent genelinde olumlu karşılandı.

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde uygulanacak olan %10’luk indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de yararlanacağını belirtti.

Başkan Gülpınar’ın engelli ve emekli vatandaşlar hassasiyeti ile alınan kararla öğrenciler, memurlar, emekliler, engelli bireyler ve belediye personeli Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Cumhuriyet Gastronomi Merkezi, Cumhuriyet Tesisleri, BELTUR Ocakbaşı, Seyir Tepesi, Millet Bahçesi Tesisleri, Hamarat Eller, Belediye Çay Bahçeleri ve diğer tesislerden daha uygun bir şekilde faydalanmış olacak.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum