Şanlıurfaspor ligde kalmayı başardı! Başkan İzol: Birlik ve beraberlik zamanı;

Şanlıurfaspor ligde kalmayı başardı! Başkan İzol: Birlik ve beraberlik zamanı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, ligde kalmayı başaran takımın başarısını kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti....

Şanlıurfaspor bugün evinde Manisa FK’yi 2-0 yendi. Galibiyetin ardından Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“ŞANLI TAKIMI LİGDE BIRAKMANIN MUTLULUĞUNU YAŞARKEN”

Şanlıurfa takımının ligde kalma sözünü verdiklerini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını belirten İzol, açıklamasında şu ifadelere verdi:

“Sezon başından bu yana kulübümüze desteğini esirgemeyen, başta büyük Şanlıurfaspor taraftarları olmak üzere, üzerine düşen tüm görevleri yerine getiren, devlet büyüklerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Söz verdiğimiz gibi Şanlı takımı ligde bırakmanın mutluluğunu yaşarken, kulüpte emeği geçen Teknik ekip, futbolcu topluluğuna ve tüm etkenlere sonsuz teşekkür ediyorum.

Ayrıca Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ, Valimiz Hasan Şıldak, Eski Büyükşehir Belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Yeni Büyükşehir Belediye başkanımız Kasım Gülpınar, ilçe belediye başkanlarımız ve takıma gönül vermiş katkı sağlamış Astor Enerji Sahibi Feridun Geçgel, Xoren sahibi Hasan Kaytan, Dicle Epsaş elektrik gibi tüm sponsorlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.

Şimdi birlik ve beraberlik zamanı diyerek yeniden daha güzel günlere diyerek yolumuza devam edeceğiz. Teşekkürler ŞANLIURFA”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum