Şanlıurfa'da yarın gök gürültülü yağış bekleniyor!;

Şanlıurfa'da yarın gök gürültülü yağış bekleniyor!

Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren pazartesi akşam saatlerine kadar Şanlıurfa’da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji sel, su baskını, ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları uyardı....

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu tahminini paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, bu gece saatlerinden itibaren pazartesi akşam saatlerine kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı illerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların, Adıyaman, Elazığ, Diyarbakır, Bingöl, Batman, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzeyi ve Erzincan'ın doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars ve Ardahan'ın rakımı 2000 metre üzeri yerlerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ŞANLIURFA’DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji’nin raporuna göre, pazartesi günü kentte gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü ise Şanlıurfa’da parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum