Vali Şıldak engelliler haftası programına katıldı;

Vali Şıldak engelliler haftası programına katıldı

Vali Hasan Şıldak, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Programda Vali Şıldak, "Biz büyük bir aileyiz" diyerek engelli bireylere yönelik çalışmaların en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 10-16 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Engelliler Haftası programına katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik öncesi engelli bireylerce hazırlanan sergiyi gezen Vali Şıldak, tüm el ürünleri ve sanatsal çalışmaları yakından inceleyerek kursiyerleri tebrik etti.

Ardından salondaki program ilk olarak saygı duruşu, İstiklal Marşı ve akabinde engelli bireylere yönelik yapılan hizmetleri konu alan sinevizyon gösterisi ile başladı. Müzik gösterisi, folklor ve çeşitli etkinliklerle süren programda bir konuşma yapan Vali Şıldak, "Öncelikle engelli vatandaşlarımızın hayata sıkı sıkı sarılmalarını sağlayan, onlara her türlü fedakarlığı gösteren başta aileleri olmak üzere, tüm kurum çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman dediğimiz gibi her insan bir engelli adayıdır ve engel ilk olarak sevgi ile aşılır. Bu anlamda şehirlerimizi ve yaşantılarımızı her zaman engelli bireylerimizi düşünerek oluşturmalıyız. Devletimizin istihdamda sağladığı imkanların benzerini özel sektörde de görmek istiyoruz. Sonuç olarak bizler büyük bir aileyiz. Ve bir ailenin gerektirdiği gibi hareket etmeliyiz. Ben buradan bir kez daha engelli bireylerimizin haftasını tebrik ediyor, her zaman onların yanlarında olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum" dedi.

Programa Vali Şıldak ile birlikte kurum amirleri ve engelli bireylerin aileleri katıldı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum