Şahingöz: Gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz;

Şahingöz: Gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz

TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Karaköprü Belediyespor'un kaptanı Muhammed Raşit Şahingöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulüp yönetimine tepki gösterdi. Şahingöz açıklamasında, sezon boyunca pek çok sıkıntı yaşadıklarını ve yapılan ayıplara rağmen şampiyon olduklarını belirtti....

TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Karaköprü Belediyespor'un kaptanı Muhammed Raşit Şahingöz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kaptan Şahingöz’ü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Futbol Kamuoyuna; Sizlerin de bildiği üzere, sezon içerisinde pek çok sıkıntılar ile karşılaştık. Yapılan ayıplara, yanlışlara rağmen görevimizi layığıyla yapıp "Şampiyon" olduk Bizim şampiyon oluşumuza luşumuza üzülüp, sözlerini tutmayı beceremeyen kimselerin, kupa ile poz vermekte, şampiyonluk maçında şov yapmakta çok becerikli olduğunu gördük. Antremanlara çıkmama kararını aldıktan sonra, mevcut "Belediye Başkanı bizleri ziyaret edip, 2 gün içinde "prim" ödemelerinin gerçekleşeceğini ve sezon bittiğinde son maç ile birlikte maç başı ve içerideki primlerin ödeme sözünü verdi. Bizlere şampiyonluk maçından sonra bugüne kadar "10 bin t" harici hiçbir ödeme yapmamış, hiçbir sözünü tutmamıştır. Bazı "yöneticilerin dahi kulübe dava açtığı yerde, sayısız bahanelerle bizleri oyalayan mevcut başkana ve bu zor duruma düşmemizde zerre payı olan kim varsa, tüm sene boyunca ailelerimizden uzak kalarak layığıyla verdiğimiz emeğimizi yok sayan, hakkımızı bu kadar umursamaz ve ucuz görenlere hakkımız zerre helal değildir. Hakkımız olan 3 prim,22 maç başı ve şampiyonluk primimiz için gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz.  İşçiye teri kurumadan hakkını ödeyiniz. (Hz. Muhammed s.a.v)”.

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum