Haliliye Belediyesi üniversite maratonunda gençleri yalnız bırakmıyor;

Haliliye Belediyesi üniversite maratonunda gençleri yalnız bırakmıyor

Haliliye Belediyesi’nin eğitime öncelik veren faaliyetleriyle gençler, Yükseköğretim Kurumları Sınavına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla net sayılarını artıran gençlere, sınav öncesi stres yönetimi konusunda seminerler veriliyor....

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki kütüphane ve hazırlık kurslarıyla gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken öğrencilerin adresi olan Haliliye Belediyesi bünyesindeki eğitim merkezleri ve kütüphaneler, gençleri hayallerine hazırlıyor. Sessiz ve nezih ortamın sunulduğu kütüphanelerde aradıkları ders çalışma ortamını bulan gençler, üniversiteye hazırlık kursuyla da ücretsiz dershane hizmeti alıyor. Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli branşlardaki konu anlatımlarıyla eksik konularını pekiştirme ve tamamlama fırsatı bulan öğrenciler, düzenli olarak yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testiyle (AYT) kendilerini ölçme şansı buluyor. ÖSYM formatında gerçekleştirilen deneme sınavlarıyla zaman kontrolünü sağlayan gençler, açıklanan sınav sonuçları ile eksik konularını görerek tamamlıyor.

Üniversite sınavına hazırlanan gençlere ücretsiz dershane hizmeti ile destek veren Haliliye Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ortaklığı ile sınav öncesi destek seminerleri de düzenliyor. 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS öncesi uzman eğitmenler tarafından verilen seminer ile sınavda stres yönetimi konusunda gençler bilgilendiriliyor. Öğrencilere sınav öncesi dikkat edilmesi gereken hususlar aktarılırken, gençlerin merak ettiği sorular da uzmanlar tarafından yanıt buluyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum