Hilvan'da 124 yaşındaki dedeye ziyaret;

Hilvan'da 124 yaşındaki dedeye ziyaret

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz ve beraberindeki heyet, Hilvan'da evde sağlık hizmeti alan hastaları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Cumhuriyet'ten önce doğan ve 124 yaşında olan Hadi Ç.'yi de evinde ziyaret eden heyet, sağlık durumu hakkında bilgi aldı....

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, hizmet başkanları,Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr.Recai Ölmez, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ayşe Alphan ve Hilvan Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri ile birlikte evde sağlık hizmeti alan hastalar evinde ziyaret edildi.

Doç. Dr. Solmaz, amcanın ağrıyan ayakları için fizik tedavi alması gerektiğini belirterek gerekli talimatları verdi. Ziyarette bulunan diğer yaşlı hastalar da muayene edilerek çeşitli hediyeler ile onurlandırıldı.

Doç. Dr. Solmaz yaptığı açıklamada, "Hilvan'da evde sağlık hizmetlerinden faydalanan yaşlı hastalarımızı ziyaret ettik. Evde Sağlık ekiplerimizin tıbbi kontrollerini gerçekleştirdiklerini gördük. Sağlık hizmetlerini götürmekten onur duyduğumuz büyüklerimizin ve kıymetli ailelerinin memnuniyeti ve duası çalışma gayretimizi daha da artırdı. Yaşça Cumhuriyetten büyük olan ve Cumhuriyet ile yaşıt olan gölgelerinde yetiştiğimiz yüzyıllık çınarlarımıza sağlıklı ömürler dilerim." dedi.

Solmaz ayrıca, evde sağlık hizmetlerinin önemini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: "Sağlık sorunları nedeniyle yatağa bağlı hayatlarını idame ettirmek durumunda kalan hastalarımız için evde sağlık hizmetleri birimleri çok önemli bir görev üstlenmektedir ve hastalarımıza tedavilerinde kolaylık sağlamaktadır. Bu hizmeti sunan siz evde sağlık hizmetleri ekibine teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim."

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum