Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür etti;

Kültür ve sanatla buluşan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür etti

Haliliye Belediyesinin vatandaşları sanatla buluşturduğu Kültür ve Sanat Evinde devam eden birbirinden renkli kurslar ilgi görüyor....

Haliliye Belediyesinin kültür ve sanat alanında süren faaliyetleri vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binayı Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara keyifli zaman geçirecekleri yeni alanlar sunuyor. Gençlerin kültür ve sanatla iç içe olması amacıyla hizmete sunulan Kültür ve Sanat Evinde usta öğreticiler tarafından def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleri veriliyor. Vatandaşların yoğun ilgiyle takip ettiği kurslar, kendilerini geliştirmek isteyen ve keyifli zaman geçiren gençlerle dolup taşıyor. Ebru kursundan faydalanan gençler, ebru sanatı ile tanıştıklarını ve el becerilerini geliştirdiklerini ifade ederek Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti. Hüsn-i hat kursiyerleri ise Haliliye Belediyesinin kültürlerini öğrenmeleri için fırsat sunduğunu belirterek, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kurabileceği kaydedildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum