Büyükşehir’den önemli duyuru!;

Büyükşehir’den önemli duyuru!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alacaklı firmaların ödemeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarının ödemeleri, rutin maaş, SGK ve resmi kurum ödemelerinin tamamlanmasının ardından, hak ediş tarih ve oranlarına göre alacak firmalarına ödeme yapılacağı belirtildi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alacaklı firmaların ödemeleri ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden  açıklama yaptı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının ödemeleri, rutin maaş, SGK ve resmi kurum ödemelerinin tamamlanmasının ardından, hak ediş tarih ve oranlarına göre alacak firmalarına ödeme yapılacağının ifade ediliği açıklamada şunlar kaydedildi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde alacağı olan firmaların ödemeleri; kamu kurum ve kuruluşlarının ödemeleri, rutin ödenmesi gereken maaş, SGK, resmi kurum ödemeleri yapıldıktan sonra hak ediş tarih ve oranlarına göre yapılacaktır.

Bu ödemelerin dışında herhangi bir ödeme yapılma imkanı şu an bulunmamaktadır. Belediyemizden ödeme yaptıracağı iddiası ile aracı olan kişi ve kurumlara itibar edilmemesi gerekmektedir.

Karşılaşılacak bu tür durumlarda hukuki sürecin başlatılması için belediyemizin ilgili birimlerine başvuruda bulunulması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum