Şanlıurfa’da ele geçirildi! İmha edilecek;

Şanlıurfa’da ele geçirildi! İmha edilecek

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, 174 Gıda Hattı'na yapılan bir ihbar üzerine harekete geçerek çok miktarda güvensiz gıdanın ele geçirilmesini sağladı. Halk sağlığını korumak için rutin denetimlerini de sürdüren ekipler, son zamanlarda birçok işyerinde gıda güvenliğini tehdit eden ürünlere el koydu....

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, 174 Gıda Hattı'na yapılan bir ihbar üzerine harekete geçerek çok miktarda güvensiz gıda ele geçirdi.

Yapılan denetimlerde 375 kilogram yoğurt, 660 litre süt, 85 litre zeytinyağı ve 136 kilogram katı yağ "güvenli olmayan gıda" olarak değerlendirilerek imha edilmek üzere el koyuldu.

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü yaptığı açıklamada, "Tarladan Sofraya Sağlıklı ve Güvenli Gıda" prensibi doğrultusunda sektör gözetmeksizin gıda güvenliğinin sağlanması ve nihai tüketicinin korunmasına yönelik denetim ve kontrollerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Tüketicilere de gıda alışverişi yaparken dikkatli olmaları ve herhangi bir şüphe duydukları durumlarda Alo 174 Gıda Hattına ihbarda bulunmaları çağrısında bulunuldu.

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum