Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri belli oldu;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri belli oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde üst düzey görev değişiklikleri devam ediyor. Bu kapsamda Mithat Can Kutluca Büyükşehir Belediyesinde genel sekreter olarak atandı....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar ekibini kurmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Mithat Can Kutluca Büyükşehir Belediyesinde genel sekreter olarak atandı.

Mithat Can Kutluca, çeşitli ilçelerde kaymakamlığın yanı sıra Mülkiye Başmüfetişliği ve İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Korucular Daire Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

Konuya ilişkin sosyal meyda hesabından paylaşımda bulunan Kutluca, şu ifadelere yer verdi:

“Tarihin Sıfır Noktası Şanlıurfa'da hemşehrilerimize hizmet etmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanmış bulunmaktayım.”

MİTHAT CAN KUTLUCA KİMDİR?

Kırıkkale doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne girmeye hak kazandı.

Bölümünü Yüksek Onur derecesiyle ikinci olarak tamamladıktan sonra 2008 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine Niğde Kaymakam Adayı olarak intisap etti.

Konya Altınekin de Kaymakam Vekilliği.

Altınekin de yaptığı tarım projelerinden dolayı birçok ödüle layık görüldü. Niğde Çamardı da Kaymakam Vekilliği yaptı.

 2010-2011 yılları arasında A.B.D. de University of South Carolina da Public Manegemant and Leadership programı başarıyla tamamladı.

 Ankara da düzenlenen Kaymakamlık kurusunu üstün başarı ve ikincilik derecesi ile tamamladı. Ödülünü 11.Cumhurbaşkanından aldı.

Tercihen ve asaleten Nevşehir Derinkuyu Kaymakamlığına atandı.

3 yıl Derinkuyu Kaymakamlığı yaptıktan sonra 02.09.2014 tarih ve 2014/ 1032 sayılı müşterek kararname ile Erzincan Çayırlı kaymakamlığına atandı. Çayırlı kaymakamı olarak görev yapmakta iken Gaziantep Vali Yardımcılığına 05/01/2017- 22/09/2017 tarihleri arasında Suriye Görev Gücü kapsamında geçici olarak görevlendirilmiştir.

2012 yılında FİB Haber Ajansı tarafından düzenlenen Kapadokya'nın enleri ödül töreninde Kapadokya'nın en iyi bürokratı ödülünü kazandı.

 Evli ve bir çocuk babası olup çok iyi derecede İngilizce ve Arapça, Almanca bilmektedir.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum